Tarjoamme ympärivuorokautista, yksilöllistä ja ehdottoman luotettavaa hoitoa lemmikillesi yli 30 vuoden kokemuksella rauhallisessa maalaisympäristössä eläinlääkärin tarkastamissa tiloissa. 

Hoitolamme yhteydessä toimivan myymälän valikoimiin kuuluu koirien ja kissojen tarvikkeita sekä ruokia mm. HappyDog, HappyCat, NeuFrau, Eukanuba, Core, Iams, EverClean, Acana ja Orijen.

Myymälä on avoinna ma - to klo 16 - 18, muina aikoina tuotteiden nouto sopimuksen mukaan. Maksuvälineenä käytössämme käteinen tai pankkikortti.  Tervetuloa ostoksille!

 

 

Tietoja

Hoidamme koirat ja kissat yksilöllisesti ja tarkasti omistajan ohjeita noudattaen.  Voit huoletta viettää lomaasi luottaen lemmikkisi hyvään hoitoon. Hoitolan tilat on valvontaeläinlääkärin tarkastamat. Meillä koiranne saa käyttöönsä valtioneuvoston säädösten mukaisen kokoaan vastaavan ikkunallisen huoneen. Huoneita on yhteensä 6 kpl, joista koirien tottumusten mukaan kulkumahdollisuus ulkotarhaan, tämän lisäksi lenkit vähintään kolme kertaa päivässä. Koirilla on myös mahdollisuus ulkoilla vapaasti n. 250 m2 kokoisessa aitauksessa. Hoitojaksolle mukaan voi tuoda esim. oman pedin, peiton, leluja ja nameja yms. Ruoka- ja juomakippoja ei tarvitse tuoda. Myös esim. suun kautta annettavien lääkkeiden antaminen onnistuu.

Emme hoida aggressiivisia koiria, näin varmistamme kaikille hoidokeille rauhallisen ja rentouttavan hoitojakson. 

Kissojen tilat sijaitsevat eri rakennuksessa. Kissoille rakennetaan kesän aikana ulkoilualue.

Myymälämme valikoimissa mm. HappyDog, HappyCat, Eukanuba, EverClean, Acana, Orijen ja NeuFraun tuotteet. Myymälä on avoinna ma - to klo 16 - 18, muina aikoina sopimuksen mukaan.