Tarjoamme ympärivuorokautista, yksilöllistä ja ehdottoman luotettavaa hoitoa lemmikillesi rauhallisessa maalaisympäristössä eläinlääkärin tarkastamissa tiloissa. 

Hoitolamme yhteydessä toimivan myymälän valikoimiin kuuluu koirien ja kissojen laadukkaita ruokia mm. Best Friend, Booster, Golden Eagle (hypoallergenic), HappyDog, HappyCat, Jahti&Vahti, Mush, NEUfrau, ProBooster, Racinel.

Myymälä avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 16-18, muina päivinä palvelemme sopimuksen mukaan, soita p. 044-593 4339. Maksuvälineenä käytössämme käteinen, pankki-/luottokortti tai MobilePay. 

 

 

Tietoja

Hoitolan tilat on valvontaeläinlääkärin tarkastamat. Koirien käytössä on ikkunalliset huoneet, joista tottumusten mukaan kulkumahdollisuus ulkotarhaan, tämän lisäksi remmilenkit vähintään kolme kertaa päivässä. Lisäksi mahdollisuus ulkoilla valvotusti vapaana n. 250 m2 kokoisessa aitauksessa.

Hoitojaksolle voi tuoda mukaan esim. pedin, peiton, leluja ja nameja yms. Ruoka- ja juomakippoja ei tarvitse tuoda. Hoidamme koirat yksilöllisesti ja tarkasti omistajan ohjeita noudattaen.

Emme hoida aggressiivisia ja käytöshäiriöisiä koiria! Näin varmistamme kaikille hoidokeille mahdollisimman rauhallisen ja rentouttavan hoitojakson. Koirien on oltava sisäsiistejä.  Emme myöskään hoida narttuja joilla on juoksuaika.

Myymälämme valikoimissa mm. Best Friend, Booster, Golden Eagle (hypoallergenic), HappyDog, HappyCat, Jahti&Vahti, NeuFrau, Mush, ProBooster, Racinel sekä Monster-kissanhiekka. 

Alueella tallentava kameravalvonta!