Tarjoamme ympärivuorokautista, yksilöllistä ja ehdottoman luotettavaa hoitoa lemmikillesi rauhallisessa maalaisympäristössä eläinlääkärin tarkastamissa tiloissa. 

Hoitolamme yhteydessä toimivan myymälän valikoimiin kuuluu koirien ja kissojen tarvikkeita sekä laadukkaita ruokia mm. Acana, Booster, Eukanuba, Golden Eagle, HappyDog, HappyCat, NeuFrau, ProBooster, Racinel.

Myymälä avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 16-18, muina aikoina palvelemme sopimuksen mukaan, soita p. 044-593 4339. Maksuvälineenä käytössämme käteinen tai pankki-/luottokortti. 

 

 

Tietoja

Hoitolan tilat on valvontaeläinlääkärin tarkastamat. Koirien käytössä on 6 kpl ikkunallista huonetta, joista koirien tottumusten mukaan kulkumahdollisuus ulkotarhaan, tämän lisäksi lenkit vähintään kolme kertaa päivässä. Koirilla on myös mahdollisuus ulkoilla n. 250 m2 kokoisessa aitauksessa.

Hoitojaksolle voi tuoda mukaan esim. pedin, peiton, leluja ja nameja yms. Ruoka- ja juomakippoja ei tarvitse tuoda. Hoidamme koirat ja kissat yksilöllisesti ja tarkasti omistajan ohjeita noudattaen (mm. suun kautta annettavat lääkkeet).

Emme hoida aggressiivisia ja käytöshäiriöisiä koiria! Näin varmistamme kaikille hoidokeille mahdollisimman rauhallisen ja rentouttavan hoitojakson. Koirien on oltava sisäsiistejä.  Emme myöskään hoida narttuja joilla on juoksuaika.

Kissojen tilat sijaitsevat eri rakennuksessa.

Myymälämme valikoimissa mm. Acana, HappyDog, HappyCat, NeuFrau, Eukanuba, EverClean. 

Alueella tallentava kameravalvonta!