Koiran hoito 25 e/vrk sis. alv 24 %

Vrk=min yksi yö, max 24 h jonka jälkeen laskutetaan seuraava vuorokausi.

Perheen toiset koirat samassa tilassa 10 e/vrk/koira.

Arkipyhä- ja juhlapyhäpäivät + 5 e/vrk/koira.

Ruokinta hoitolan ruoalla  + 3 e/vrk.

Otamme koiria vastaan/luovutamme klo 8-11 ja klo 16-19. Ethän ota koiraa pois autosta ennenkuin näet isäntäväkeä ja saat siihen luvan. Koirat pidettävä alueella ehdottomasti kytkettynä!

Oma talutin ja kaulapanta/valjaat mukaan, voit tuoda myös pedin, leluja ja nameja yms. Ruoka- ja juomakippoja ei tarvitse tuoda pl. erikoiskupit.

Koirilla pitää olla voimassaolevat rokotukset. Jokaisesta koirasta tehdään kirjallinen hoitosopimus hoitojakson alussa. 

Varmistaaksemme hoitolaisten rauhallisen ja stressittömän loman, emme hoida aggressiivisia tai käytöshäiriöisiä koiria. Koiran pitää olla sisäsiisti. 

Maksu hoitojaksosta suoritetaan hoitojakson alkaessa. Maksuvälineenä käy käteinen, pankki-/luottokortti ja MobilePay. Maksu veloitetaan varatuista hoitovuorokausista. Varaukset tulee perua vähintään 3 vuorokautta ennen hoidon alkua, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista perimme 50 % hoitojakson hinnasta tai peruuttamattomista hoitojaksoista perimme 100 % hoitojakson hinnasta. 

Hoitolaamme on mahdollista tulla tutustumaan ennen hoitojakson alkua, hoitola sijaitsee kotimme yhteydessä joten aikataulusta sovittava.

Hinnat voimassa 1.1.2022 alkaen.

Hoitolassa tallentava kameravalvonta.

 

Koirien päivähoito (ma-pe) 15 e sis. alv 24 %

Koirien päivähoito arkipäivinä klo 8 - 18, ei sisällä hoitolan ruokaa.

Kissan hoito 12 e/vrk sis. alv 24 %

Perheen toiset kissat samassa tilassa  6 e/vrk/kissa. Arki- ja juhlapyhäpäivät + 5 e/vrk/kissa. Hinta sisältää kissanhiekan. Kissoilla pitää olla voimassaolevat rokotukset. Kissahoitolan tilat sijaitsevat idyllisessä  hirsituvassa.

Otamme kissoja vastaan/luovutamme klo 8-11 ja klo 16-19. Varaukset tulee perua vähintään 3 vuorokautta ennen hoidon alkua, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista perimme 50 % hoitojakson hinnasta tai peruuttamattomista hoitojaksoista perimme 100 % hoitojakson hinnasta.

Lemmikkien ruokien myynti

Valikoimassa mm. Booster, Essential, HappyDog, HappyCat, Jahti&Vahti, Mush, NEUfrau, Racinel, Monster-kissanhiekka.

Myymälä avoinna sopimuksen mukaan, ostoksille pääsee soittamalla tai lähettämällä viestin p. 044 593 4339.