Jaa tämä sivu

Koiran hoito 25 e/vrk sis. alv 24 %

Vrk=min yksi yö, max 24 h, ylimenevät tunnit 2 e/h/tila 6 tuntiin asti, tämän jälkeen laskutetaan seuraava vuorokausi.

Samassa tilassa majoittuva toinen koira 15 e/vrk/koira, kolmas ja sitä seuraavat koirat 10 e/vrk/koira.

Arkipyhä- ja juhlapyhäpäivät + 5 e/vrk/tila.

Ruokinta hoitolan ruoalla  + 2 - 3 e/vrk (pienet -isot koirat).

Otamme koiria vastaan/luovutamme klo 8-11 ja klo 16-19. Sovituista tuonti- ja hakuajoista on pidettävä kiinni, mahdollinen myöhästyminen ilmoitettava hyvissä ajoin. 

Turvallisyyssyistä seuraavat säännöt: sovittuja tuonti- ja hakuaikoja on ehdottomasti noudatettava, koiraa EI saa ottaa pois autosta ennenkuin näet isäntäväkeä ja saat siihen luvan. Koirat pidettävä alueella ehdottomasti kytkettynä! Käynti hoitolan tiloihin vain henkilökunnan läsnäollessa!

Oma talutin ja kaulapanta/valjaat mukaan, voit tuoda myös pedin, leluja ja nameja yms. Ruoka- ja juomakippoja ei tarvitse tuoda pl. erikoiskupit.

Koirilla pitää olla voimassaolevat rokotukset. Jokaisesta koirasta tehdään kirjallinen hoitosopimus hoitojakson alussa. 

Varmistaaksemme hoitolaisten rauhallisen ja stressittömän loman, emme hoida aggressiivisia tai käytöshäiriöisiä koiria. Koiran pitää olla sisäsiisti. 

Maksu hoitojaksosta suoritetaan hoitojakson alkaessa. Maksuvälineenä käy MobilePay, käteinen ja pankki-/luottokortti. Maksu veloitetaan varatuista hoitovuorokausista. Varaukset tulee perua vähintään 3 vrk ennen hoitojakson alkua, sesonkiaikojen (hiihtoloma, pääsiäinen, syysloma, joulu, uusivuosi) varaukset tulee perua vähintään 5 vrk ennen hoitojakson alkua, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista perimme 50 % hoitojakson hinnasta, peruuttamattomista hoitojaksoista perimme 100 % hoitojakson hinnasta. 

Hoitolaamme on mahdollista tulla tutustumaan ennen hoitojakson alkua, hoitola sijaitsee kotimme yhteydessä joten aikataulusta sovittava.

Hinnat voimassa 1.11.2022 alkaen.

Hoitolassa tallentava kameravalvonta.

Koirien päivähoito (ma-pe) 20 e sis. alv 24 %

Koirien päivähoito arkipäivinä klo 7.30 - 17.30, ei sisällä hoitolan ruokaa.

Hinta voimassa 1.11.2022 alkaen.

Koirien hampaiden puhdistus ultraäänellä ja hammaskiven poisto 50 e sis. alv 24 % (hoitojakson yhteydessä)

Emmi-Pet ultraäänihammaspesu puhdistaa tehokkaasti plakkia, bakteereita sekä hammaskiveä koirasi hampaista. Ultraäänihammashoito tehdään koiralle ilman nukutusta eikä se tuota koiralle kipua tai epämiellyttäviä tuntemuksia. Ultraäänipuhdistus ei myöskään vahingoita hampaiden kiillettä!

Sertifioitua eläinten hyvinvointia!

Itävallan Wienin eläinlääketieteellisen yliopiston eläinsuojeluun ja eläinten pitoon erikoistunut osasto (FTT) on luokitellut heinäkuussa 2016 Emmi-Pet tuotteen tieteelliseksi ja eläinsuojelua – ja hyvinvointia edistäväksi tuotteeksi ja myöntänyt Emmi-Petille virallisen eläinsuojelumerkin.

Kissan hoito 15 e/vrk sis. alv 24 %

Vrk=min yksi yö, max 24 h,  ylimenevät tunnit 2 e/h/tila 6 tuntiin asti, tämän jälkeen laskutetaan seuraava vuorokausi

Perheen toiset kissat samassa tilassa  5 e/vrk/kissa. Arki- ja juhlapyhäpäivät + 5 e/vrk/tila. Hinta sisältää kissanhiekan. Pellettivessa tuotava kotoa mukaan. Ruoka- ja juomakippoja ei tarvitse tuoda pl. erikoiskupit. Kissoilla pitää olla voimassaolevat rokotukset. Kissahoitolan tilat sijaitsevat idyllisessä  hirsituvassa.

Otamme kissoja vastaan/luovutamme klo 8-11 ja klo 16-19. Maksu hoitojaksosta suoritetaan hoitojakson alkaessa. Maksuvälineenä käy käteinen, pankki-/luottokortti ja MobilePay. Maksu veloitetaan varatuista hoitovuorokausista. Varaukset tulee perua vähintään 3 vuorokautta ennen hoidon alkua, sesonkiaikojen (hiihtoloma, pääsiäinen, syysloma, joulu, uusivuosi) varaukset tulee perua vähintään 5 vrk ennen hoitojakson alkua, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista perimme 50 % hoitojakson hinnasta tai peruuttamattomista hoitojaksoista perimme 100 % hoitojakson hinnasta.

Hinnat voimassa 1.11.2022 alkaen.

Lemmikkien ruokien myynti

Valikoimassa mm. Booster, Frank´s Pro Gold, HappyDog, HappyCat, NEU, Racinel.

Myymälä avoinna sopimuksen mukaan, ostoksille pääsee soittamalla tai lähettämällä viestin p. 044 593 4339.