Koiran hoito 22 e/vrk sis. alv 24 %

Saman perheen toiset koirat 10 e/vrk (vrk = min yksi yö, max 24 h jonka jälkeen laskutetaan seuraava vuorokausimaksu.) Yli 10 vrk:n hoitojaksot - 10 %. Pyhäpäivien hinta 25 e/vrk. Ruokinta hoitolan ruoalla  + 3 e/vrk.

Oma talutin ja kaulapanta/valjaat mukaan, voit tuoda myös oman pedin tai peiton, leluja ja nameja. Ulkoilutukset/metsälenkit väh. 3 x/päivä + 250 m2 ulkoaitaus vapaana rellestämistä varten. Ruoka- ja juomakippoja ei tarvitse tuoda.

Koirilla pitää olla voimassaolevat rokotukset. Jokaisesta koirasta tehdään kirjallinen hoitosopimus hoitojakson alussa. 

Emme hoida aggressiivisia tai käytöshäiriöisiä koiria!

Nartun juoksu ei ole este hoitoon tuomiselle, pystymme järjestämään rauhallisen hoitojakson tilajärjestelyin.

Maksu hoitojaksosta suoritetaan hoitojakson alkaessa. Ethän ota koiraa pois autosta ennenkuin näet isäntäväkeä. Sujuvan päivärutiinin takaamiseksi tuonti- ja hakuajat painotamme aamuun ja iltapäivään. 

Maksuvälineenä ensisijaisesti käteinen, pankki-/luottokortti käy. Varaukset tulee perua vähintään 3 vuorokautta ennen hoidon alkua. HUOM! Vapaan tilan tiedustelu sähköpostilla EI ole varaus eli emme varaa hoitojaksoa automaattisesti jos vastaukseemme ei saada varmistusta.

Hoitolaamme on mahdollista tulla tutustumaan ennen hoitojakson alkua, hoitola sijaitsee kotimme yhteydessä joten aikataulusta sovittava.

Hinnat voimassa 1.1.2020 alkaen.

Alueella tallentava kameravalvonta.

 

Koirien päivähoito 10 e sis. alv 24 %

Koirien päivähoito klo 7 - 17, max 10 h, ylimeneviltä tunneilta 2 e/h. Sisältää ruokinnat ja ulkoilutukset, oma ruoka tai ruokinta hoitolan ruoalla.

Kissan hoito 12 e/vrk sis. alv 24 %

Saman perheen seuraavat kissat 6 e/vrk. Hinta sisältää kissanhiekan. Kissoilla pitää olla voimassaolevat rokotukset. Varaukset tulee perua vähintään 3 vuorokautta ennen hoidon alkua. Tuonti- ja hakuajat painotamme aamuun ja iltapäivään.

Kissan kuljetuslaatikon vuokraus

Vuokraus on kätevä vaihtoehto silloin kun kuljetuslaatikon käyttö on vähäistä, hinta 5 e/vuorokausi.

Kuljetuslaatikot vuokrataan desinfioituna.

Lemmikkien ruokien ja tarvikkeiden myynti

Koirien ja kissojen ruokia ja tarvikkeita. Valikoimassa mm. Acana, Eukanuba, NeuFrau, HappyDog ja HappyCat.